Bulletin k utkání #9
TROOPERS – FBŠ Hummel Hattrick Brno
Muži zbytečně ztratili body s Letkou

Muži zbytečně ztratili body s Letkou

Přečtěte si více o posledním domácím zápase v Tuřanech. Zisk tří bodů byl na dosah, ale třetí třetina se našim mužům nepodařila a toto neštěstí se projevilo i v prodloužení. Shrnutí vám přináší Jan Daler.

Starý známý soupeř ještě z Divize a Národní ligy přijel na horkou tuřanskou půdu. A v první třetině to vypadalo, jako by ještě zůstal ve vlaku. V první desetiminutovce se prosadil Kramář, Daler a Minich. TROOPERS uspokojení náskokem na chvíli polevili a Letka 2 góly korigovala na 3:2. Do konce třetiny se však 2x prosadil Peška a vrátil TROOPERS 3golový náskok.

Do druhé třetiny Letka změnila taktiku. Zónovou obranu vyměnila za osobní a to TROOPERS moc nevonělo. Na úder Letky ještě v přesilovce zvládl zareagovat Daler, ale další 2 trefy Letku vrátily zpět do hry. Do kabin se šlo za stavu 6:5.

Začátek 3. třetiny měli TROOPERS výhodu přesilové hry, ale paradoxně v ní udeřil soupeř a srovnal. Vedení TROOPERS vrátil Minich a stav 7:6 platil až do času 59:08, kdy Letka v power play srovnala.

Prodloužení 3 na 3. Loterie. Každá chyba se trestá a tu na straně TROOPERS bohužel udělal Daler, který nesmyslně napadal za bránou soupeře. Tuto nabídku Letka využila a připsala si bonusový bod.

Zpět na úvod