Bulletin k utkání #9
TROOPERS – FBŠ Hummel Hattrick Brno
Důležitý zápas proti Chomutovu se TROOPERS povedl

Důležitý zápas proti Chomutovu se TROOPERS povedl

Áčko dokazuje, že je na vzestupné trajektorii. Dokázali is poradit se svým sousedem v tabulce - Chomutovu. A jak vypadal tento důležitý zápas? Dozvíš se v článku.

TROOPERS už se několik zápasů snaží odlepit ode dna tabulky. Aby se jim to podařilo, musí vyhrávat. Proti Chomutovu, který je na sousedních místech v tabulce, se jednalo o velmi důležité utkání. A vstup se TROOPERS povedl. V 1. minutě Mlejnek předvedl backhand z říše snů. Po zbytek třetiny se ale jednalo o vyrovnanou hru, a tak pro nikoho nebylo překvapením, že se do kabin šlo za stavu 1:1.

Druhá třetina byla v režii TROOPERS. Postupně se trefili Voltner, Minich a Kadlec a odskočili na 4:1. TROOPERS tuto pasáž hry zvládli na jedničku a Chomutov k ničemu nepustili.

Co se TROOPERS dařilo ve 2. třetině, jakoby zapomněli v šatně. Výsledkem bylo nejen srovnání skóre, ale dokonce otočení na 5:4. Naštěstí rychle využil standardku Daler a když v dalším střídání stejný hráč využil kombinaci s Kadlecem, Chomutov byl donucen k oddechovému času. Vyrovnat se jim ale nepodařilo. Navíc v 58. minutě přidal důležitý gól Večeřa a dodal tím klid na hokejky TROOPERS. Do konce zápasu se ještě prosadil Kadlec a Voltner a dali tím finální podobu výsledku – 9:5.

Sestřih utkání s Chomutovem



V honbě za důležitými body budou TROOPERS pokračovat v neděli v 18:00 proti Letce na domácím hřišti v Tuřanech.

Zpět na úvod