Bulletin k utkání #10
TROOPERS – FbC Plzeň
A-tým opět prohrál gólem v posledních minutách

A-tým opět prohrál gólem v posledních minutách

Druhé kolo proti Hattricku a TROOPERS se opět nepodařilo získat body. Avšak oproti prvnímu zápasu byl tento vyrovnaný, jak po herní tak i bodové stránce. Více se dočtete v souhrnu, který pro vás připravil Jan Daler.

Zápas mezi TROOPERS a Hattrickem Brno se udál před více než 100 diváky. V první třetině ale na branku čekali marně. Hrál se opatrný florbal, kde rozruch vzbudila pouze branka Dalera, která po několikaminutové diskuzi rozhodčích nebyla (nutno podotknout, že správně) uznána.

Ve druhé třetině ale TROOPERS využili zaváháni obrany hostů a Budík poslal svůj tým do vedení. Stav 1:0 vydržel zhruba minutu, kdy Hattrick srovnal střelou z poloviny hřiště. Do vedení se hosté dostali díky šťastně proměněnému brejku. Do konce třetiny však bylo opěr vyrovnáno a to zásluhou Mlejnka, jehož střela z půlky skončila tam, kde si ji všichni domácí fanoušci přáli.

Ve třetí třetině byl aktivnější domácí tým a po zásluze se dostal do vedení 3:2. Voltner proměnil přesilovku. Hned následující střídání se ale prosadil Hattrick, a tak se začínalo od nuly. TROOPERS dobývali bránící Hattrick, ale tyčky byly proti. O to smutnější byl závěr, když se v 58. minutě po několika odrazech od domácích dostal míček zpoza brány až za brankovou čáru. Později se ukázalo, že se jednalo o vítězný gól.

A tak TROOPERS přišli už poněkolikáté v této sezoně o body v posledních minutách. Nezbývá než se z toho poučit a pokračovat v nastavené práci.

Sestřih, rozhovory a match center pod textem zde: ⬇️

Zpět na úvod