Bulletin k utkání #10
TROOPERS – FbC Plzeň
Přidej se k TROOPERS!

Přidej se k TROOPERS!

Přidej se do rodiny TROOPERS plné nadšených florbalistů a florbalistek.

Těšíme se na nové spoluhráče a kamarády.

Se začátkem školního roku je spojen každoroční nárůst členské základny. Do týmů TROOPERS přibývají noví florbalisti a florbalistky, kteří si s námi chtějí zkusit tento zábavný sport. Přijímáme nové členy ve všech věkových kategorií, proto tam držíme místo i tobě.

Nevíš, jestli tě florbal bude bavit? S tím se nemusíš trápit – u nás máš měsíc na zkoušku bez registrace a poplatků. Všechno florbalové vybavení ti zapůjčíme. S sebou si tak vezmi pouze boty do tělocvičny, sportovní oblečení a láhev na pití.

První krok je zjistit, do jaké věkové kategorie patříš. To zjistíš na této webové stránce.

Dále se podívej, kdy a kde probíhají tréninky. Pokud s něčím potřebuješ poradit, napiš na klubový email florbal@troopers.cz. Tvému trenérovi oznámíme, že přijdeš na první trénink.

Další informace naleznete na našem webu v sekci nábor.

Často kladené dotazy:

1) Může chodit náš syn/dcera kromě tréninků na florbalové zápasy? Ano, máme přihlášené týmy všech věkových kategorií do soutěží Českého florbalu. Turnaje obvykle probíhají o víkendu každých 14 dní. Účast hráčů je dobrovolná. Chcete, aby vaše dítě chodilo jen na tréninky? Žádný problém.

2) Hrají florbal i holky? Ano, florbal je sport pro obě pohlaví. Na trénincích i turnajích hrají holky a kluci společně.

3) Jaké povinnosti mají naši florbalisti vůči klubu? Každý nový člen se po zkušebním období registruje do členské sekce klubu a platí členský příspěvek (výše dle věkové kategorie). Kdo chce hrát soutěže, potřebuje podstoupit zdravotní prohlídku a nahrát do členské sekce certifikát o jejím absolvování se závěrem, že závodní činnost může být provozována bez problémů.

4) Jaká je náplň florbalových tréninků? Závisí od věkové kategorie – s nejmenšími převažují hry a všesportovní průprava, s rostoucím věkem přibývá florbal.

5) Nabízí TROOPERS i výkonnostní sport? Ano, naši hráči a hráčky pravidelně působí v mládežnických reprezentacích a přihlašujeme naše týmy i do nejvyšších soutěží. Vše samozřejmě závisí od motivaci dítěte a podpoře jeho rodičů.

6) Co děla klub TROOPERS pro své členy kromě tréninků/turnajů? Pro naše hráčky a hráče organizujeme o prázdninách příměstské tábory, celoklubové soustředění i další akce jako turnaj (TROOPERS Cup) nebo výročí klubu (TROOPERS Day). Také rodiče si mohou zkusit zahrát florbal na tréninku pod názvem Florbal pro rodiče.

Brzy na viděnou.

Zpět na úvod